Celebreu la vostra cerimònia civil !

A Restaurant La Cabanya sabem l'important que és per a vosaltres el moment de la cerimònia de casament civil. Per això, disposem de diferents espais on celebrar el vostre enllaç i els professionals més qualificats per a aquest moment. A pocs minuts de Barcelona, teniu la combinació perfecta per la vostra boda.

Només heu de dir-nos què és el que voleu i nosaltres ho farem realitat. La cerimònia civil és el moment més sentimental i que comença la celebració del vostre casament, per tant ha de ser perfecta. A Restaurant La Cabanya en som conscients, així que mitjançant les nostres entrevistes aconseguirem crear l'ambient ideal.

A pocs minuts de Barcelona, us oferirem tot el necessari per aquest moment tan especial: mestre de cerimònies, sonorització, florista i diferents opcions de muntatge; perquè aquest moment quedi gravat en les memòries de tots.

A Restaurant La Cabanya disposem de 2 ambients completament diferents i amb encant, on realitzar la cerimònia civil. En cas de pluja disposem de sales preparades sense perdre el toc romàntic d’aquest moment.

Podeu realitzar la cerimònia civil en el jardí privat, exclusiu per aquesta celebració o bé al costat de la piscina dels jardins del nostre Restaurant

Contacta'ns

  • info@lacabanya.com

  • www.restaurantlacabanya.com

  • Telèfons de contacte

  • 93 871 40 46

  • 93 860 59 50


Vols que et truquem?