ESPAIS

Restaurant La Cabanya és un espai per casaments a pocs minuts de Barcelona que disposa de diverses sales de diferents mides i capacitats. Per la seva polivalència i funcionalitat, ofereixen diferents combinacions segons les necessitats i el nombre de comensals de cada celebració.

Celebrant un casament al dia, comptem amb dos zones on poder fer la cerimònia civil, jardins privats per a l'aperitiu i zona de ball. Tot això equipat i preparat per al correcte funcionament del servei de sala i cuina.

A Restaurant La Cabanya disposem de sales des de 50 fins a 250 comensals. Sense mínim de comensals, organitzem amb la mateixa professionalitat i serveis el seu casament independentment del nombre de comensals final.

GASTRONOMIA

A Restaurant La Cabanya, amb el nostre chef Alex Hernández al davant, donem a la gastronomia la importància que es mereix, tenint cura dels detalls, la presentació i la posada en escena.

Apliquem una filosofia de cuina que fusiona estils i tècniques, tradició i avantguardisme. La nostra gastronomia té marcades arrels mediterrànies, inspirades en plats típics de la cuina catalana i es basa en una acurada selecció de les matèries primeres.

Les àmplies instal·lacions de Restaurant La Cabanya estan perfectament preparades per garantir la millor preparació dels aliments i el bon funcionament del servei.

Ens adaptem als gustos de les nostres parelles, amb entrevistes prèvies i elaborem el menú desitjat per al vostre banquet de boda.

Contacta'ns

  • info@lacabanya.com

  • www.restaurantlacabanya.com

  • Telèfons de contacte

  • 93 871 40 46

  • 93 860 59 50


Vols que et truquem?